Головна Новини HI-tech інтернет У Ілона Маска тестують супутниковий Інтернет Starlink у літаках
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ілона Маска тестують супутниковий Інтернет Starlink у літаках

Підрозділ Starlink компанії SpaceX Ілона Маска почав тестувати «космічний інтернет-сервіс» у літаках

2 грудня 2021, 11:07
Поділіться публікацією:

Компанія "SpaceX" на чолі якої стоїть винахідник та бізнесмен Ілон Маск, вирішила почати тестувати "космічний інтернет-сервіс". Якщо тестування пройде успішно, то найближчим часом авіакомпаніям може бути запропонована додаткова послуга високосортного інтернету Starlink. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив віце-президент компанії Джонатан Хофеллер, пише сайт "Секрет Фірми".

У Ілона Маска тестують супутниковий Інтернет Starlink у літаках

Інтернет-супутник. Фото: з відкритих джерел

Джонатан Хофеллер розповів, що вже зараз обговорюються нюанси щодо підключення інтернету для літаків двох авіакомпаній. При цьому Хофеллер, посилаючись на те, що переговори ще не закінчені і остаточного рішення поки що не прийнято, заявив, що він поки що не може розкрити назви цих двох авіакомпаній.

Якщо тестування високошвидкісного інтернету пройде успішно, то SpaceX складе конкуренцію Viasat, Intelsat, Telesat.

Хоффелер також повідомив, що за 7 днів компанія виробляє 6 супутників Starlink. Високошвидкісний інтернет на бортах літаків давно є серед запитів пасажирів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Ілон Маск адресував співробітникам "SpaceX" тривожне послання, в якому попередив, що компанію в майбутньому може чекати на банкрутство. Катастрофа спіткає перспективну компанію, якщо їй не вдасться прискорити виробництво двигунів Raptor. Йдеться про двигуни для космічного корабля Starship.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – Ілон Маск потролив сенатора Берні Сандерса, який зажадав, щоб багаті американці платили більше податків у скарбницю. Також Маск поцікавився у користувачів соцмережі чи варто йому продавати акції Tesla.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини