Головна Новини HI-tech інтернет У Facebook збираються повернути одну зі скасованих фішок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Facebook збираються повернути одну зі скасованих фішок

У Facebook вирішили, що все нове, це добре забуте старе і повертають функцію, яка не працювала 7 років

25 серпня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

У Facebook збираються повернути одну зі скасованих фішок

Facebook, фото із відкритих джерел

У Facebook знову можна буде телефонувати, не встановлюючи Messenger. Про це повідомляє Bloomberg.

До 2014 року саме у Facebook користувачі могли здійснювати  аудіо- та відеодзвінки, проте 7 років тому у компанії Цукерберга вирішили відділити профілі користувачів і стрічку новин від комунікаційних функцій, перевівши чати та дзвінки до аплікації Messenger.  

Зараз комунікаційні функції в додатку Facebook доступні користувачам соцмережі в США, але згодом, планується, що вони повернуться до застосунку по всьому світу.

Напередодні компанія Facebook також прийняларішення про блокування контенту, пов’язаного із терористичним рухом "Талібан", адже за політикою компанії на платформі не можуть існувати  групи, пов'язані з тероризмом чи які розпалюють ворожнечу, або підтримують насильство у будь-яких його проявах.

Нагадаємо, що цьогоріч для транснаціональних компаній, серед яких Facebook, Google, Apple таінші 130 країн світу встановили єдиний податок, у розмірі 15%. Впровадження однакового податку на транснаціональні компанії має значно знизити  нездоровий "демпінг", проте, це рішення не зовсім влаштовує найрозвиненіші країни світу, які через це втратять істотні фінансові відрахування від великого бізнесу.

Раніше "Коментарі"повідомляли, що Facebook запустила сервіс під назвою Live Audio Rooms, який є майже ідентичним до Clubhouse і також дозволяє користувачам слухати різні подкасти в реальному часі, приймаючи участь у них. В кімнаті Live Audio Rooms водночас можуть перебувати  до 50 ораторів, а кількість слухачів є необмежено. Окрім того, модератори подкастів можуть додавати спікерів як заздалегідь, так і безпосередньо під час дискусії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bloomberg.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини