Головна Новини HI-tech інтернет Телеграм випустив оновлення для чатів, груп та ботів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеграм випустив оновлення для чатів, груп та ботів: що відомо

Телеграм пропонує оновлення для користувачів

24 червня 2022, 15:25
Поділіться публікацією:

Месенджер запровадив оновлення для користувачів — понад 100 виправлень та покращень для додатку та комп'ютерної версії програми. З 19 червня в Telegram можна купити Premium версію. Про це повідомляють в блозі Telegram.

Телеграм випустив оновлення для чатів, груп та ботів: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

В додатку з'явилися можливості подавати та формувати заявки на вступ до громадських груп, функція анімованого екрану. Крім того, можна завантажувати файли зі сторонніх додатків, отримати позначку підтвердженого облікового запису тощо.

Тепер в публічних групах адміністратори можуть налаштувати режим вступу через заявки та переглядати, хто приєднується. Новий член групи має натиснути кнопку "Подати заявку". Адміністратори зможуть відхилити чи схвалити заявку, написати в приватні автору заявки.

Телеграм випустив оновлення для чатів, груп та ботів: що відомо - фото 2

Для того, щоб підключити цю опцію перейдіть до розділу Інформація про групу/ Редагувати/ Тип групи / Хто може надсилати повідомлення?/ Тільки учасники/ Заявки на вступ.

Обліковий запис отримає своєрідний знак верифікації, який буде видно всім. Для цього треба підтвердити справжність групи, каналу або робота.

Телеграм випустив оновлення для чатів, груп та ботів: що відомо - фото 3

В роботі ботів теж з'явилися покращення — можливість помістити фотографію або відеодемонстрацію вмінь бота в розділі "Що вміє цей бот?". Боти можна буде підключати до груп та каналів.

Чати, смайли та наліпки

Власники Android отримають можливість переглядати чати в додатку без позначок про прочитання користувачем ряду повідомлень. Користувач зможе налаштувати автоматичне завантаження медіафайлів для окремих чатів, груп, каналів.

Власники пристроїв на базі macOS зможуть створити відеоаватари зі стікерів чи анімований смайл. Така функція буде доступна для профільних відео груп і каналів.

В Telegram оновили іконки додатку й можна буде обрати з набору ексклюзивних для передплатників Premium: символ Telegram Premium, нічне небо та реактивний паперовий літачок. Власників передплати Telegram Premium не будуть бачити реклами в чатах і групах.

Передплатники отримають значки Premium в облікових записах, зможуть створювати відеоаватари у вигляді зацикленої анімації. Для передплатників збільшено до 10 нових смайлів для реакції на повідомлення, ексклюзивні анімовані стікери та розшифровувати голосові повідомлення.

Телеграм випустив оновлення для чатів, груп та ботів: що відомо - фото 4
Телеграм випустив оновлення для чатів, груп та ботів: що відомо - фото 5

Як писав портал, експерти дали прогнози, на скільки зросте курс долара в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини