Головна Новини HI-tech інтернет Стало відомо, скільки в світі інтернет-користувачів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки в світі інтернет-користувачів

На сьогоднішній день інтернетом користується більша частина жителів Землі

30 січня 2021, 13:47
Поділіться публікацією:

Компанії We Are Social і Hootsuite опублікували новий звіт під назвою Digital 2021. У звіті розкривається число користувачів інтернету та соціальних мереж в усьому світі. Дані про кількість населення планети були взяті у Організації Об'єднаних Націй.

Стало відомо, скільки в світі інтернет-користувачів

Стала відома кількість інтернет-користувачів

У звіті зазначено, що станом на січень 2021 року в світі налічується 7.83 млрд людей. З них інтернетом користуються 4.66 млрд чоловік, що складає 53,6% від населення планети.

Що стосується соціальних мереж, то ними користуються 4.2 млрд чоловік. Також в звіті зазначено, що в світі 5.22 млрд користувачів мобільних телефонів (66.6% від населення Землі).

Як повідомляло видання "Коментарі", Google припиняє роздавати інтернет за допомогою повітряних куль. Кенійський оператор мобільного зв'язку Telkom Kenya і компанія Google Loon Services в п'ятницю оголосили, що пілотний проект технології Loon буде припинено з 1 березня. Telkom Kenya і Loon повідомили в спільній заяві, опублікованій в Найробі, що радикальний крок послідував за оголошенням про закриття Loon як компанії в усьому світі.

Вони заявили, що мета пілотного проекту технології Loon полягала в тому, щоб допомогти подолати цифровий розрив за рахунок забезпечення покриття 4G / LTE з використанням повітряних куль стільникового зв'язку в областях, до яких важко отримати доступ і підключитися за допомогою наземних технологій, а також в областях, що не були комерційно вигідно для постачальників послуг.

Loon і Telkom Kenya тестували повітряні кулі протягом останніх двох років, але нарешті в березні 2020 року одержали схвалення Управління цивільної авіації Кенії на розгортання повітряних куль 4G в повітряному просторі країни. Повітряні кулі запускалися з місць в США і прямували до Кенії, використовуючи вітрові течії в стратосфері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини