Головна Новини HI-tech інтернет Служба пошти Microsoft Outlook відключилася в усьому світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Служба пошти Microsoft Outlook відключилася в усьому світі

Масштабний збій торкнувся веб-служби Outlook, Outlook.com, а також настільних і мобільних додатків

1 жовтня 2020, 14:57
Поділіться публікацією:

В Інтернеті з'явилися повідомлення про глобальне відключення поштової служби Microsoft Outlook. Збій торкнувся веб-служби Outlook, Outlook.com, а також настільних і мобільних додатків. Про це повідомляє Phone Mantra.

Служба пошти Microsoft Outlook відключилася в усьому світі

Відключення почалося сьогодні приблизно о 9:00 за київським часом, і Microsoft вже підтвердила, що це вплинуло на електронну пошту компанії по всьому світу. Зараз користувачі Outlook не можуть отримати доступ до своєї електронної пошти, а Outlook.com просто не завантажується.

"Ми збираємо додаткові дані про потерпілу інфраструктурі, які допоможуть у розслідуванні та визначенні причини збою. Ми вивчаємо останні зміни в нашій службі, щоб визначити причину події", — йдеться в повідомленні Microsoft 365 Status в Twitter.

Це другий великий збій служб Microsoft менш ніж за тиждень. У понеділок користувачі Microsoft Outlook, Office 365, Teams і інших сервісів зіткнулися з проблемами в роботі. На відміну від інших компаній, таких як Cloudflare, Microsoft не розкриває повністю основну причину збоїв, тому ми навряд чи коли-небудь дізнаємося, чому Microsoft Outlook мав проблеми протягом тижня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft відзвітувала про ліквідацію китайських хакерських програм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини