Головна Новини HI-tech інтернет Що найчастіше шукали у Google українці у 2021 році: топ запитів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що найчастіше шукали у Google українці у 2021 році: топ запитів

Найбільш популярним пошуковим запитом в Україні було визначено "Євро 2020"

8 грудня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:

Корпорація Google представила найпопулярніші запити в Україні в 2021 році. Проаналізувавши дані, у компанії представили рейтинг, що найчастіше гуглили українські користувачі. Результати оприлюднили в офіційному блозі Google Україна.

Що найчастіше шукали у Google українці у 2021 році: топ запитів

Що найчастіше шукали у Google українці у 2021 році: топ запитів - фото з відкритих джерел

Так, найпопулярнішим пошуковим запитом було визначено "Євро 2020". Друге місце посів гучний південнокорейський серіал "Гра в кальмара" . До першої десятки також увійшли запити — "Холостяк 2021", "Классрум". Крім того, у 2021 році українців цікавили спортивні події та музичний конкурс "Євробачення 2021".

Переможцем категорії "Персона" в Google назвали українського боксера Олександра Усика, якого шукали цього року найчастіше. Тут же і російський опозиціонер Олексій Навальний та співачка МакSім, яка тривалий час перебувала у комі.

Серед фільмів, котрі найчастіше гуглили в Україні, відзначили "Веном 2" від студії Marvel. Також до цієї категорії потрапили продовження популярних кінострічок за коміксами: "Загін самогубців 2", "Ліга справедливості Зака Снайдера"; мультфільми "Бос молокосос 2" та "Душа", а також — фантастичний фільм "Дюна".

Серіал "Гра в кальмара" виробництва Південної Кореї цікавив українців у 2021 році найбільше, а серед телевізійних шоу – новий сезон романтичного проекту "Холостяк".

У Google також назвали і "Покупку року" в Україні, якою став поп-іт (іграшка-антистрес). Українські користувачі також гуглили, де купити квитки на потяги, iPhone 13, перепустку у столичний громадський транспорт та сертифікат про вакцинацію проти коронавірусу.

Крім того, українці шукали у Google відповіді на різні запитання. Так, у 2021 році користувачі з України гуглили, що таке АВОВА, симпл димпл та клабхаус. Їх також цікавило, як помер герой мультсеріалу "Губка Боб квадратні штани" — восьминіг Сквідвард, як змінити постачальника природного газу, зібрати компактно валізу, отримати тисячу гривень за вакцинацію проти ковіду, анонсовану президентом Зеленським, і сам сертифікат про щеплення, а також, як на пройти реєстрацію на порталі "Дія".

Раніше "Коментарі" писали, хто з українських політиків витрачає найбільше на рекламу в Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини