Головна Новини HI-tech інтернет Реклама у кожному відео на Youtube: коли почнуть діяти нові правила
commentss НОВИНИ Всі новини

Реклама у кожному відео на Youtube: коли почнуть діяти нові правила

YouTube тепер буде показувати рекламу у всіх відео

21 травня 2021, 11:04 comments1373
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американський відеохостинг YouTube з 1 червня вводить нові правила на своєму сайті. Тепер компанія планує додавати рекламні вставки в кожен ролик, який завантажений на їх платформу. При цьому з творцями відео, які не є партнерами компанії, ділиться грошима в YouTube не мають наміру.

Реклама у кожному відео на Youtube: коли почнуть діяти нові правила

YouTube вводить нові правила - фото: з відкрилися джерел

Зараз на відеохостингу рекламні вставки присутні тільки в роликах користувачів, які беруть участь в їх партнерській програмі. Канали, що претендують на неї повинні відповідати певним критеріям. Так, користувачеві потрібно, щоб за останні 12 місяців у нього на каналі набралося не менше 1 тисячі передплатників і 4 тисяч годин переглядів. Після цього відкриється можливість подати заявку на участь в програмі. У разі якщо YouTube схвалить її, у відеоролики вставлятиметься реклама, а дохід від неї розділитися між відеохостінгом та  їх володарем.

Крім цього, відповідно до нових правил канали-партёри з США, які заробляють на відеохостингу повинні будуть надати податкову звітність, відправивши її на портал AdSense до 31 травня. Якщо користувач цього не зробить з нього можуть відняти до 24 відсотків від загальної суми прибутку в якості податку.

Для довідки: YouTube є найпопулярнішим відеохостінгом і займає друге місце у світі серед сайтів за кількістю відвідувачів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в польських ЗМІ активно обговорюють блокування українських опозиційних телеканалів в YouTube, а також про те, що YouTube не відповів на питання Reuters про причини блокування каналів українських опозиційних ЗМІ.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини