Головна Новини HI-tech інтернет PornHub тепер приймає тільки криптовалюту
commentss НОВИНИ Всі новини

PornHub тепер приймає тільки криптовалюту

Популярний ресурс «для дорослих» PornHub відмовився від прийому реальних грошей при покупці преміум-акаунта

16 грудня 2020, 12:51
Поділіться публікацією:

PornHub після санкцій MasterCard і Visa повністю відмовився від прийому реальних грошей  як оплати за преміум-акаунт. Тепер він працює тільки з криптовалютою, приймаючи 14 її видів.

PornHub тепер приймає тільки криптовалюту

Популярний ресурс "для дорослих" PornHub відмовився від прийому реальних грошей при покупці преміум-аккаунту. Тепер заплатити за нього можна виключно криптовалютою, що стало наслідком відмови платіжних систем MasterCard і Visa співпрацювати з порталом.

"Дуже шкода, що Visa і Mastercard грають в подібні легальні гри, щоб притягнути до відповідальності Pornhub".

У компанії відзначили, що подібний крок з боку великих фінансових монополістів, що випускають кредитні карти, зашкодить не тільки PornHub. Люди не зможуть забрати свої гроші, що проблематично, тому що багато хто використовує платформу  як основне джерело доходу.

Pornhub приймає Tron, Tether, Verge, Bitcoin Cash, Bitcoin, Ethereum, Dash, Ethereum Classic, Monero, NEM, Litecoin і Zcash. Трафік Pornhub збільшився з початку пандемії COVID-19, досягнувши 3,6 мільярда, відповідно до аналітичного сайту SimilarWeb.com.

Нагадаємо, вчора стало відомо, які 10 техногігант потраплять під санкції ЄС за монополію. Джерело надало цей список на основі критеріїв, опублікованих у вівторок Брюсселем. Щоб потрапити в цю категорію, компанія повинна мати в ЄС оборот понад 6,5 мільярдів євро або ринкову оцінку понад 65 мільярдів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що технологічні гіганти можуть зіткнутися зі штрафами до 10% річного доходу, якщо вони не будуть дотримуватися нових правил Європейського союзу щодо використання даних.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини