Головна Новини HI-tech інтернет Популярна соціальна мережа дала збій: постраждали користувачі по всьому світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна соціальна мережа дала збій: постраждали користувачі по всьому світу

Twitter запевняє, що несправність не пов'язана з хакерською атакою

16 жовтня 2020, 11:26
Поділіться публікацією:

У Twitter стався великий збій, який торкнувся користувачів по всьому світу. Гігант соціальних мереж заявив, що проблема була викликана "ненавмисною зміною" його внутрішніх систем. Про це повідомляє BBC .

Популярна соціальна мережа дала збій: постраждали користувачі по всьому світу

Twitter пережив масштабний збій

Громадяни багатьох країн, включаючи США і Велику Британію, не могли використовувати платформу більше години, і багато хто одержував повідомлення про помилки. Пізніше сервіс був в значній мірі відновлений, і Twitter заявив, що незабаром сайт повинен працювати для всіх користувачів.

Згідно DownDetector.com, перші повідомлення про проблеми з Twitter почали приходити приблизно о 21:30 за Гринвічем у четвер. Портал повідомляє, що користувачі з усього світу, включаючи Японію, Австралію, Аргентину і Францію, повідомили, що не можуть використовувати платформу. У США надійшли десятки тисяч повідомлень про проблеми.

Користувачам відправлялися повідомлення про помилки, в тому числі "Щось пішло не так" і "Помилка твіта: щось не так. Будь ласка, спробуйте пізніше". Twitter повідомив, що немає ніяких доказів порушення безпеки або злому. Група інтернет-моніторингу NetBlocks підтвердила, що інцидент "не був пов'язаний з відключеннями або фільтрацією Інтернету на національному рівні".

У липні хакери отримали доступ до внутрішніх систем Twitter, щоб захопити облікові записи, що належать деяким з найвідоміших користувачів платформи. В результаті злому акаунти Барака Обами, Ілона Маска, Каньє Уеста, Білла Гейтса і багатьох інших знаменитостей використовувалися для здійснення через Twitter шахрайства з біткойнами.

Як повідомляло видання "Коментарі", Twitter буде видаляти повідомлення, які заперечують Голокост.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини