Головна Новини HI-tech інтернет Понад 1,5 млн доларів за пост: трійка найбільш високооплачуваних знаменитостей в Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 1,5 млн доларів за пост: трійка найбільш високооплачуваних знаменитостей в Instagram

На першому місці рейтингу — португальський футболіст Кріштіану Роналду

6 серпня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Щорічно фахівці компанії Hopper HQ визначають знаменитостей, які заробляють на рекламі в соціальній мережі Instagram найбільші суми. Експерти провели SEO-аналіз акаунтів зірок у  соцмережі, врахувавши при цьому кількість фоловерів, залученість аудиторії, а також частоту публікацій, передає OBOZREVATEL.

Понад 1,5 млн доларів за пост: трійка найбільш високооплачуваних знаменитостей в Instagram

Трійка найбільш високооплачуваних знаменитостей в Instagram - фото з відкритих джерел

Цього року лідером рейтингу став португальський футболіст  Кріштіану Роналду, рекламна публікація на сторінці якого обходиться в 1,6 млн доларів. Останні кілька років Роналду входив до трійки лідерів рейтингу, але очолити його йому вдалося тільки у 2021 році. На момент аналізу кількість підписників на сторінці знаменитого футболіста досягла 323 млн осіб.

Понад 1,5 млн доларів за пост: трійка найбільш високооплачуваних знаменитостей в Instagram - фото 2

На другій позиції розташувався відомий актор Дуейн ("Скеля") Джонсон. Рекламний пост на сторінці знаменитості вартує 1,5 млн доларів, а на його акаунт в Instagram підписано 259 мільйонів користувачів. Торік "Скеля" посідав перше місце в цьому рейтингу.

Понад 1,5 млн доларів за пост: трійка найбільш високооплачуваних знаменитостей в Instagram - фото 3

І почесне третє місце в списку найбільш високооплачуваних знаменитостей в Instagram дісталося співачці Аріані Гранді, яка ще у 2020 році не входила в трійку лідерів. Вона має 257 млн фоловерів у соцмережі, а рекламна публікація там обходиться в 1,5 млн доларів.

Понад 1,5 млн доларів за пост: трійка найбільш високооплачуваних знаменитостей в Instagram - фото 4

Раніше портал "Коментарі" писав, що 33-річна популярна виконавиця Ріанна, згідно з даними американського Forbes, офіційно стала доларовим мільярдером і отримала статус найбагатшої співачки у світі. Видання повідомляє, що статок артистки наразі становить 1,7 мільярда доларів. Але заробити таку суму виконавиці хіта "Umbrella" допомогла не тільки концертна діяльність.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини