Головна Новини HI-tech інтернет Користувачі по всьому світу скаржаться на збій в роботі Instagram і WhatsApp: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі по всьому світу скаржаться на збій в роботі Instagram і WhatsApp: в чому причина

Збої в роботі Instagram почалися близько 19:15 за київським часом

19 березня 2021, 20:05
Поділіться публікацією:

Користувачі соцмереж по всьому світу поскаржилися, що у них не працює Instagram і WhatsApp - виникають проблеми із завантаженням.

Користувачі по всьому світу скаржаться на збій в роботі Instagram і WhatsApp: в чому причина

Instagram

Якщо спробувати зайти в Instagram через мобільний додаток, то з'являється повідомлення: "Не вдалося оновити стрічку", при цьому, раніше завантажені записи відображаються. У той же час при спробі зайти в соцмережу через браузер, на екрані з'являється повідомлення: "5xx Server Error".

Відзначимо, помилки в браузері з кодом "5хх" (500, 501, 502 і т.д.) з'являються, коли виникають проблеми з боку сервера.

Ця проблема також торкнулася онлайн-сервісів обміну повідомленнями компанії Whatsapp і Messenger, причому #whatsappoutage став трендом в Twitter в багатьох країнах, включаючи Індію, передає Reuters.

Більше мільйона людей повідомили про проблеми з Instagram, в той час, як майже 20 000 користувачів опублікували повідомлення про проблеми з WhatsApp, згідно з веб-сайтом відстеження збоїв Downdetector.com.

Facebook Instagram Inc виправила технічну проблему, яка привела до глобального відключення своїх сервісів після того, як понад мільйон осіб повідомили про проблеми з додатком для обміну фотографіями Instagram.

Нагадаємо, американська компанія Facebook планує створити нову версію соцмережі Instagram спеціально для дітей у віці до 13 років. Зараз додаток знаходиться на ранній стадії розробки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини