Головна Новини HI-tech інтернет Компанія Samsung розповіла, коли розгорне 6G-мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung розповіла, коли розгорне 6G-мережу

Samsung повідомила, що 6G-покриття стане популярним вже до 2030 року

16 липня 2020, 01:15 comments1055
Поділіться публікацією:

Компанія Samsung Electronics очікує, що зв'язок 6G буде комерціалізованим вже до 2028 року і стане популярним до 2030 року. Про це йдеться в офіційному документі компанії, повідомляє інформаційний ресурс ZDNet.

Компанія Samsung розповіла, коли розгорне 6G-мережу

МСЕ-R, сектор Міжнародного союзу електрозв'язку (МСЕ), відповідальний за радіозв'язок, почне свою роботу по визначенню концепції 6G в наступному році, повідомила Samsung. За словами компанії, час, виділений на розробку технічних стандартів для кожного наступного покоління, від 2G до 5G, скоротився. Для визначення 3G знадобилося 15 років, а для 5G — вісім років, і ця тенденція прискорення триватиме до 6G, додав представник компанії.

Південнокорейський технологічний гігант також заявив, що його бачення 6G полягає в тому, щоб привнести наступний гіпер-зв'язковий досвід в кожну сферу життєдіяльності. Незважаючи на те, що комерціалізація 5G знаходиться на початковій стадії, ніколи не рано починати підготовку до 6G, заявив Сунхьюн Чой, керівник Центру перспективних комунікаційних досліджень Samsung Research. Чой додав, що компанія почне дослідження 6G в повному обсязі в цьому році.

Samsung надала свої мережеві рішення 5G південнокорейським телекомунікаційним компаніям для розгортання їх мережі 5G в квітні 2019 року. З тих пір вона постачає своє телекомунікаційне обладнання різним компаніям у США, Канаді, Японії, Австралії та Новій Зеландії.

Як повідомляло видання "Коментарі", інсайдер опублікував рендер смарт-годинника Samsung.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини