Головна Новини HI-tech інтернет Ізраїльські оператори запустили п'яте покоління стільникових мереж
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїльські оператори запустили п'яте покоління стільникових мереж

Оператори пропонують клієнтам більш високу швидкість перегляду на їх смартфонах за допомогою 5G-покриття

4 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

П'яте покоління стільникових мереж 5G офіційно запущено в Ізраїлі. Воно пропонує клієнтам більш високу швидкість перегляду на їх смартфонах, якщо вони можуть підключитися до нього. Про це повідомляє видання The Jerusalem Post .

Ізраїльські оператори запустили п'яте покоління стільникових мереж

Ізраїль отримав 5G-покриття

Після деяких невдач з тендерами та модернізацією мережа офіційно відкрилася по всій країні. Її пропонують Partner, Hot Mobile і Pelephone, повідомляє технічний веб-сайт Geektime.

Міністр зв'язку Йоаз Хендель вручив трьом компаніям ліцензії на експлуатацію нової мережі у вівторок після тендерних заявок. Partner і Hot Mobile зробили заявку разом, а Pelephone представив окрему пропозицію. Невдалі партії включали Cellcom, Golan Telecom і Xfone.

Partner і Hot Mobile випустили два аналогічних пакета для мережі 5G. Перший пропонує 500 гігабайт інтернет-серфінгу за 60 шекелів на місяць протягом п'яти років. Другий пропонує терабайт (1000 Гб) за 70 шекелів на місяць протягом п'яти років. Разом постачальники повідомляють, що вони встановили 250 сайтів 5G по всьому Ізраїлю, і їх кількість регулярно зростає.

Pelephone пропонує 200 ГБ інтернет-серфінгу за 50 шекелів на місяць або 500 ГБ за 60 шекелів на місяць. За повідомленнями компанії, сотні сайтів були створені в 150 точках по всьому Ізраїлю, включаючи Тель-Авів, Хайфу, Раанані, Димону і Кирьят-Шмона. Також Pelephone повідомляє, що в кожному місті країни є як мінімум одна щогла 5G.

Partner і Pelephone оголосили, що клієнти, у яких вже є смартфони з підтримкою 5G, зможуть отримати доступ до нової мережі без додаткових витрат.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Іспанії запустили національну 5G-мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини