Головна Новини HI-tech інтернет Ілон Маск заявив, що попрощається з брендом Twitter
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск заявив, що попрощається з брендом Twitter

Американський мільярдер Ілон Маск повідомив про зміни для соціальної мережі Twitter.

23 липня 2023, 10:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск заявив, що соціальна мережа Twitter змінить логотип популярної синьої пташки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Ілона Маска.

Ілон Маск заявив, що попрощається з брендом Twitter

Ілон Маск та логотип Twitter. Фото з відкритих джерел

Після покупки соціальної мережі Twitter, Ілон Маск розповідав, що здійснить значні зміни та доповнить соцмережу новими функціями, серед яких будуть відеодзвінки та можливість заробити на власному контенті. Тепер Маск оголосив, що Twitter змінить свій логотип.

"Незабаром ми попрощаємося з брендом Twitter і, поступово, з усіма птахами", — написав Ілон Маск.

Невдовзі Маск написав нове повідомлення, де розповів, яким буде новий логотип соціальної мережі.

"Якщо сьогодні ввечері буде опубліковано достатньо якісний логотип X, завтра ми опублікуємо його в усьому світі", — заявив Ілон Маск.

Нагадаємо, що американський мільярдер Ілон Маск у 2022 році придбав соціальну мережу Twitter за 44 млрд доларів. Невдовзі власник таких компаній як Tesla та SpaceX заявив про реформацію соцмережі. 

Однак зміни запропоновані Ілоном Маском зустріли невдоволення більшості користувачів Twitter. Маск ввів платну верифікацію акаунтів, оголосив, що буде монетизуватися контент у Twitter, а також інші зміни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський бізнесмен Ілон Маск вирішив долучитись до перегонів з розвитку штучного інтелекту та створив нову компанію з назвою xAI, яка займатиметься питаннями ШІ.

Також "Коментарі" писали, що Маск вкотре показав свою позицію щодо війни в Україні. Мільярдер критично відреагував на нові поставки зброї для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини