Головна Новини HI-tech інтернет Ілон Маск вирішив покинути Twitter
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск вирішив покинути Twitter

Жодних пояснень про своє рішення Маск не надав

2 лютого 2021, 15:01
Поділіться публікацією:

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск оголосив про те, йде із соцмережі Twitter. Про таке рішення йдеться у останньому твіті винахідника.

Ілон Маск вирішив покинути Twitter

Ілон Маск на певний час покинув Twitter. Фото: Getty Images

"На якийсь час вимкну Twitter", — зазначено у тексті твіту Ілона Маска.

Додаткових подробиць своєї твітерської паузи Маск не повідомляє.

Користувачі соцмережі по-різному відреагували на новину. Дехто вважає це жартом і стверджує, що вони обов’язково зустрінуться із Маском уже за кілька годин, а хтось по-добробу бажає відпочити від користування Twitter. Дехто й зовсім інакше інтерпретував повідомлення відомого винахідника: наприклад, очікують наступної "зустрічі" вже на Марсі, маршрут до якого розробляє космічна компанія Ілона Маска.

Цікаво, що за день до цього винахідник буквально із допомогою одного слова змінив курс віртуальної валюти біткоїн. Так, змінивши інформацію профілю у графі "Про себе", Маск залишив там єдиний хештег — #Bitcoin. За наступні чверть години вартість криптовалюти зросла на майже 16%. І це вже не вперше, коли знаменитість "регулює" курс біткоїна певними висловлюваннями.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" розповідали подробиці вживлення чіпу у мозок мавпи, чим займалася стартап-компанія Ілона Маска. Повідомляється, що тепер тварина може грати у відеоігри лише силою думки.

Також на порталі можна дізнатися, як пройшла оригінальна екскурсія Житомиром для картонного Маска, котру провели після публікації Володимиром Зеленським запрошення для винахідника завітати до Музею космонавтики ім. Сергія Корольова, яким Ілон Маск захоплюється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини