Головна Новини HI-tech інтернет Ілон Маск розповів, за що банять у Х
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розповів, за що банять у Х

За гасло прихильників ХАМАС, що закликає до геноциду євреїв, виганятимуть із соціальної мережі

18 листопада 2023, 19:59
Поділіться публікацією:

За використання пропалестинського гасла "Від річки до моря" у соціальній мережі Х будуть банити. Про це, як повідомляють "Коментарі", попередив власник колишнього Твіттера Ілон Маск.

Ілон Маск розповів, за що банять у Х

Ілон Маск

"Як я вже говорив раніше цього тижня, "деколонізація", "від річки до моря" та подібні евфемізми обов'язково мають на увазі геноцид. Явні заклики до крайнього насильства суперечать нашим умовам обслуговування та призведуть до блокування", — пообіцяв Ілон Маск.

Відповідаючи на запитання користувачів, Ілон Маск дав зрозуміти, що за евфемізмом "деколонізація" багато прихильників ХАМАС зашифровують заклик до повного знищення єврейської держави, яку вони вважають "колонізатором".

— Так, "деколонізація" обов'язково має на увазі єврейський геноцид, тому вона неприйнятна для будь-якої розумної людини, — пояснив Ілон Маск.

Нагадаємо, що гасло "Free Palestine from river to sea" (Вільна Палестина від річки до моря) передбачає створення арабської держави в Палестині між річкою Йордан та Середземним морем, тобто на території, де, за планом ООН 1947 року, планували створити дві держави — єврейську та арабську. Тобто де-факто він проголошує не лише створення арабської держави у Палестині, а й повне знищення єврейської держави. Він заборонений у Німеччині як прояв антисемітизму.

Свою заяву Ілон Маск зробив після скандалу, коли у пронацистських постах користувачів у його мережі Х було виявлено рекламу відомих брендів. Після цього низка американських технологічних гігантів відмовилася від реклами в колишньому Твіттері.

Тим часом, Сімоньян видала свою версію, коли Путін піде "на припинення" вогню.

Пєсков поскаржився, що його дочка, що звикла до розкоші, "бідувала" у Франції.

А в Іспанії протестують проти амністії сепаратистів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини