Головна Новини HI-tech інтернет Ілон Маск помстився професору, який не захотів з ним зустрітись
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск помстився професору, який не захотів з ним зустрітись

Американський мільярдер помстився професору університету, який критикував його дописи у Twitter.

17 серпня 2023, 19:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський мільярдер Ілон Маск заблокував акаунт професора Нью-Йоркського університету Скотта Ґелловея, після того, як останній відмовився зустрітись з ним.

Ілон Маск помстився професору, який не захотів з ним зустрітись

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Професор маркетингу з Нью-Йоркського університету розповів, як йому помстився Ілон Маск, який є власником соціальної мережі Twitter. За словами Скотта Ґелловея, Маск заблокував його сторінку.

"Спільний друг звернувся до мене і сказав, що Ілон хоче зустрітися, адже відчуває, що я його "несправедливо атакую". Я відмовився", — розповів Ґелловей.

Згодом професор повідомив, що він втратив доступ до свого акаунта на Twitter, який Ілон Маск нещодавно перейменував на X. З часу блокування, яке в соцмережах назвали помстою Маска пройшло понад два тижні, а Ґелловей так і не отримав доступу до своєї сторінки, яка нараховувала понад 550 тис. підписників.

Ймовірною причиною конфлікту став допис Ґелловея у якому професор критикує Маска через розслідування Reuters щодо Tesla. Там повідомлялось, що компанія Маска має секретну команду, яка скасовує зустрічі з власниками транспортних засобів, які скаржаться на дальність руху електромобіля. Одним з останніх критичних дописів Ґелловея стосувався звички Маска постійно писати у Twitter.

"Ілон був би легендою... якби він не почав твітити", - написав нью-йоркський професор.

Цікаво, що Ілон Маск виступає за повну свободу слова, однак постійно використовує Twitter для помсти. Наприклад блокує акаунти чи зменшує популярність твітів, які ведуть до конкурентної соцмережі Threads.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск зробив тривожний прогноз для світу. За його оцінками це станеться через два роки.

Також "Коментарі" писали, що Цукерберг іронічно відповів на пропозицію Маска щодо трансляції їхнього бою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини