Головна Новини HI-tech інтернет Хакери опублікували вкрадені у ФБР документи
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери опублікували вкрадені у ФБР документи

Хакери розмістили в Інтернеті майже 270 ГБ документів ФБР і поліції, які стосувалися коронавіруса і масових заворушень

22 червня 2020, 17:00 comments1685
Поділіться публікацією:

Хакери злили в Інтернет майже 270 ГБ документів ФБР і поліції, розкривши потенційно секретну і розвідувальну інформацію за більш ніж 20-річний період. Документи були зібрані під назвою "BlueLeaks" і були завантажені в проект "Розподілене заперечення секретів" (DDoSecrets), альтернативи WikiLeaks, який популярний серед так званих хактивістів.

Хакери опублікували вкрадені у ФБР документи

Майже три тисячі документів містять фразу "TOP SECRET" у доступній для пошуку онлайновій базі даних DDoSecrets, але майже всі з них вказують рівень дозволу контакту по електронній пошті, а не вміст самого документа. У Twitter проект заявив, що база даних "надає унікальну інформацію про правоохоронні органи і широкому спектрі урядової діяльності, включаючи тисячі документів, в яких згадується COVID-19".

У базі даних міститься більше 6500 документів, в яких згадується Джордж Флойд, включаючи оцінку загрози проведенню Дня Незалежності США у зв'язку з акціями протесту і нападами. Менше 500 з сотень тисяч документів згадують "Антифа", колектив войовничих антифашистських демонстрантів, який президент Дональд Трамп оголосив терористичною організацією.

Дані, як видається, були зібрані після злому компанії веб-сервісів в Х'юстоні, штат Техас, яка має в числі клієнтів ряд правоохоронних організацій.

Як повідомляло видання "Коментарі", хакери атакували штаби кандидатів у президенти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини