Головна Новини HI-tech інтернет Forbes назвав найбільш успішних тіктокерів, які заробляють більше за всіх
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes назвав найбільш успішних тіктокерів, які заробляють більше за всіх

Найуспішніші тіктокери на роликах в мобільному додатку заробляють по кілька мільйонів доларів

7 серпня 2020, 09:16 comments1767
Поділіться публікацією:

Журналісти американського журналу Forbes вперше склали рейтинг найуспішніших користувачів TikTok. Як виявилося, за допомогою одного лише мобільного додатка можна заробляти мільйони доларів.

Forbes назвав найбільш успішних тіктокерів, які заробляють більше за всіх

TikTok. Фото: flavioperrone.net

Найбільш високооплачуваною зіркою TikTok виявилася 19-річна американка Едісон Рей Істерлінг. За допомогою відеороликів у додатку вона всього лише за рік заробила 5 мільйонів доларів. При цьому за її творчістю стежать близько 54 мільйонів підписників. Завдяки цьому, колишня студентка Луїзіанського університету може пристойно заробляти на рекламі. Рей запропонували співпрацю такі компанії як Daniel Wellington і Reebok.

На другому місці в рейтингу Forbes виявилася Чарлі Дамель. У неї, до речі, найбільша кількість підписників в TikTok — 76,8 мільйона. 16-річна тіктокерша публікує ролики зі своїми танцями, співпрацює з косметичним брендом EOS, рекламує різні продукти та одяг власної марки. Завдяки цьому, за рік змогла поповнити свої статки на 4 мільйони доларів. До речі, її сестра — Діксі Дамель — за рік заробила в TikTok майже три мільйони доларів.

Крім того в рейтингу найбільш високооплачуваних тіктокерів виявилися ще 4 користувачі, які за рік з червня минулого року до червня 2020 змогли заробити понад мільйон доларів. Це Лон Грей (2,6 млн дол.), Джош Річардс (1,5 млн дол.), Майкл Ле (1,2 млн дол.), Спенсер Ікс (1,2 мл дол.).

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Instagram вирішив обійти TikTok за допомогою нового додатку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини