Головна Новини HI-tech інтернет Експерти назвали «приховані» функції Wi-Fi у смартфонах
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали «приховані» функції Wi-Fi у смартфонах

Експерти розповіли, що у смартфонів є «приховані» функції Wi-Fi, про які не знають багато користувачів

24 жовтня 2021, 10:40 comments3458
Поділіться публікацією:

Як правило, на смартфонах і інших ґаджетах ми включаємо Wi-Fi, щоб отримати доступ до соціальних мереж і різних додатків. Але не багато користувачів знають про те, що є й інші функції Wi-Fi, якими можна регулярно користуватися.

Експерти назвали «приховані» функції Wi-Fi у смартфонах

Приховані функції Wi-Fi в смартфонах (фото з відкритих джерел)

Вивід зображення на телевізор через Wi-Fi

Якщо ви хочете подивитися фільм або передачу на великому екрані, то для цього необов'язково потрібно купувати HDMI-кабель. Вам потрібно знайти функцію "Трансляція" в налаштуваннях ґаджета, вибравши розділ Wi-Fi. Потім виберіть "Підключення пристрою" (назва може відрізнятися в залежності від моделі смартфона). Запустіть пошук доступних девайсів і як тільки пристрій буде виявлено, дозвольте з'єднання. Якщо ви не знайшли цю функцію, використовуйте програму Miracast. Цей додаток можна знайти й завантажити в Google Play.

Передаємо файли по Wi-Fi Direct

Увімкніть Wi-Fi на двох пристроях і перейдіть у Wi-Fi Direct. У списку виберіть потрібний смартфон і дозвольте підключення. Все, можна передавати дані. Для цього натисніть на потрібний файл і кнопку "Відправити", після чого — "Wi-Fi Direct".

Передаємо файли по Wi-Fi за допомогою додатків

Для передачі файлів між пристроями підійде безплатний додаток з Google Play. Встановіть один з них (SHAREit, Filedrop або Instashare) на обидва телефони й забезпечте між ними з'єднання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що роутер не варто залишати біля банківських і знижкових карток з магнітною смугою, тому що вони можуть розмагнітитися і стануть непридатними. Якомога далі від пристрою також потрібно зберігайте брелок автосигналізації, ключ від домофона і bluetooth-гарнітуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини