Головна Новини HI-tech інтернет Amazon змінює логотип програми, який нагадує Гітлера
commentss НОВИНИ Всі новини

Amazon змінює логотип програми, який нагадує Гітлера

Amazon показала оновлений логотип додатка

3 березня 2021, 23:25 comments1276
Поділіться публікацією:

Amazon оперативно змінила свій основний логотип програми після того, як користувачі Мережі стали активно помічати, що недавній редизайн іконки програми зробив її схожою на Адольфа Гітлера. Про це пише BBC.

Amazon змінює логотип програми, який нагадує Гітлера

Логотип Amazon. Фото: PRESS ASSOCIATION

Запущений в січні значок зображує смужку синьої стрічки поверх логотипу Amazon "smile". Але деякі уважні користувачі відразу ж після випуску оновлення заговорили, що він нагадував вуса нацистського диктатора.

Технологічний гігант після цього змінив дизайн на складену синю стрічку, слідуючи відгуками клієнтів.

Amazon повідомила BBC News, що перший значок був запущений в тестовому режимі в декількох країнах до того, як були внесені зміни.

Виконавчий директор брендингового агентства Coley Porter Bell Вікі Буллен зазначила, що на жаль для Amazon, візуалізація їх бандерольної стрічки на оригінальному логотипі відразу ж буде асоціюватися з гітлерівськими вусами, оскільки ця форма назавжди відклалася в підсвідомості багатьох людей у всьому світі.

Логотип додатка, який з'являється на смартфонах і планшетах, раніше зображував торговельний візок. Новий дизайн, схоже, заснований на коричневій посилці Amazon з фірмовою посмішкою компанії та синій стрічці.

Нагадаємо, американський відеосервіс Amazon Prime Video вирішив не продовжувати на другий сезон комедійний серіал під назвою "Шукачі правди". Про це на своїй сторінці в соцмережі Instagram повідомив шанувальникам Нік Фрост, який є і творцем кінострічки і одним з головних героїв картини. Відзначимо, що британський серіал стартував в жовтні 2020 року і розповідав про групу людей, яка подорожувала по Великобританії і займалася дослідженням паранормальних явищ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Morrison

4 березня 2021, 00:03

это вообще уже кукухой нужно сдвинуться.... "усы гитлера", ха!:)

читаем

3 березня 2021, 23:40

до чего доходит маразм.


Новини