Головна Новини HI-tech технології Громадяни Євросоюзу будуть подорожувати по єдиному мобільному проїзному
commentss НОВИНИ Всі новини

Громадяни Євросоюзу будуть подорожувати по єдиному мобільному проїзному

Нові проїзні доступні для неєвропейських і європейських громадян, а також періодично перевіряються системою Eurail

1 жовтня 2020, 18:05
Поділіться публікацією:

Мобільні проїзні Eurail або Interrail, які доступні для неєвропейських і європейських громадян відповідно, можна придбати за 11 місяців до початку поїздки, і мандрівники можуть вибрати дату початку, коли вони будуть готові вирушити в дорогу. Про це повідомляє IRJ.

Громадяни Євросоюзу будуть подорожувати по єдиному мобільному проїзному

Розробка пропуску включала об'єднання систем і процесів понад 35 операторів в єдине цифрове рішення з урахуванням складності гнучкого денного квитка для кількох країн. Проїзні, які були доступні в онлайн-магазинах Eurail і Interrail з 21 вересня, можна додати на мобільний телефон через додаток Rail Planner, який дозволяє пасажирам планувати свою подорож і відстежувати свої поїздки.

Мобільний пропуск покращує перевірку квитків, оскільки пасажирам більше не потрібно заповнювати паперовий щоденник подорожей, натомість додаючи поїздки з планувальника додатку в мобільний проїзний перед посадкою на потяг. Потім пасажири показують свій мобільний квиток бортовому персоналу, який може підтвердити проїзний, візуально перевіривши маршрут і відсканувавши штрих-код у додатку.

Цифровий пропуск періодично перевіряється системою Eurail, щоб гарантувати його дійсність і запобігти шахрайству, тобто пасажири повинні бути онлайн не рідше одного разу на три дні. Eurail запустила попередню пропозицію, що дозволяє обмінювати або повертати всі мобільні проїзні Eurail і Interrail, придбані у вересні і жовтні, без додаткових витрат, якщо мандрівники відкладають або скасовують поїздку.

Як повідомляло видання "Коментарі", Європейський Союз працює над Законом про цифрові послуги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини