Головна Новини HI-tech телефони Компанія Google повідомила про реліз нових смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google повідомила про реліз нових смартфонів

Смартфони Pixel 5 і Pixel 4a 5G будуть представлені вже в цьому місяці

6 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Компанія Google готується до запуску смартфонів Pixel 5 і Pixel 4a 5G 25 вересня в Німеччині. Про це повідомляє видання Business Standard.

Компанія Google повідомила про реліз нових смартфонів

Внутрішній документ німецького відділення Vodafone передбачає, що Google Pixel 4a 5G і Google Pixel 5 можуть з'явитися в Німеччині 25 вересня. Якщо це правда, загальний запуск Pixel 5 і Pixel 4a 5G може бути дуже скоро і, ймовірно, почнеться в той же день, повідомляє інформаційний портал Android Authority.

За словами Джона Проссером, надійного інсайдера Apple, Pixel 5G буде представлений в чорному і зеленому кольорах. Варіант Pixel 4a 5G буде анонсований тільки в чорному кольорі. Google Pixel 5 недавно з'явився в AI Benchmark, і витік підтверджує, що він працює на SoC SD765G. Наявність SD765G всередині пристрою свідчить про те, що він дебютує як перший телефон Pixel з підтримкою 5G.

Пристрій стане першим телефоном Pixel з 8 ГБ оперативної пам'яті. Однак в AI Benchmark немає інформації про інші характеристики пристрою. Очікується, що майбутній смартфон Pixel 5 буде мати більшу 6,67-дюймову OLED-панель з частотою 120 Гц.

Аналітик дисплеїв Росс Янг раніше в цьому місяці заявив, що наступний пристрій Pixel буде оснащений 6,67-дюймовим дисплеєм, що поставляється Samsung і BOE, і що екран буде підтримувати частоту оновлення 120 Гц. Це буде перший телефон Pixel з 8 ГБ оперативної пам'яті.

Недавно анонсований Google Pixel 4a оснащений 5,81-дюймовим OLED-дисплеєм і працює на мобільній платформі Snapdragon 730. Телефон поставляється з 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті.

Як повідомляло видання "Коментарі", провідний розробник Pixel створює універсальний додаток для камери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини