Головна Новини HI-tech технології Провідний розробник Pixel створює універсальний додаток для камери
commentss НОВИНИ Всі новини

Провідний розробник Pixel створює універсальний додаток для камери

Головний інженер Google тепер працює над проєктами компанії Adobe

21 липня 2020, 12:45
Поділіться публікацією:

Раніше в цьому році Google втратив головного розробника камери Pixel через критику з приводу Pixel 4. Марк Левой зараз працює в компанії Adobe в якості "віцепрезидента і наукового співробітника", який займається розробкою камери Photoshop, комп'ютерною фотографією та іншими дослідницькими проєктами. Про це повідомляє видання 9to5Google.

Провідний розробник Pixel створює універсальний додаток для камери

Ця інформація з'явилася сьогодні на сторінці Марка Левоя на LinkedIn. Повідомляється, що він почав роботу в Adobe в цьому місяці. Левой приєднався до Google в липні 2014 року в якості "заслуженого інженера" і "очолив команду, яка розробила технології обчислювальної фотографії для смартфонів Pixel, включаючи HDR +, портретний режим і нічний приціл". Він виступав з доповіддю на виставці "Зроблено в Google 2019" і докладно розповів про камеру Pixel 4.

На своїй новій посаді в Adobe Левой працює над комп'ютерною фотографією, а також над "Універсальним додатком Adobe Camera" і використанням штучного інтелекту і машинного навчання для поліпшення аналізу даних, реклами та іншої творчої роботи.

Одна з найбільш безпосередніх областей, в яких його внесок можна відчути, — це Photoshop Camera, запущена ще в червні. Додаток пропонує діапазон з 80 фільтрів, які можна застосовувати в режимі реального часу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google розсекретив туристичні місця, які обирають українці для відпочинку цим літом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини