Головна Новини HI-tech VR Американська компанія представила VR-гарнітуру з рекордною роздільною здатністю
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія представила VR-гарнітуру з рекордною роздільною здатністю

Нова гарнітура віртуальної реальності призначена для геймерів і наділена безліччю корисних функцій

29 травня 2020, 14:15 comments1427
Поділіться публікацією:
Американська компанія Hewlett-Packard спільно з Valve і Microsoft випустила нову гарнітуру віртуальної реальності Reverb G2. На додачу до Reverb G1, нова гарнітура призначена для геймерів і об'єднує поліпшені візуальні ефекти, налаштування звуку, входи і ергономіку для більш захоплюючого досвіду змішаної реальності.
HP стверджує, що Reverb V2 — це VR-гарнітура з найвищою роздільною здатністю в світі. Вона має роздільну здатність  2160 х 2160 на око, а також поліпшені РК-об'єктиви. Розроблені Valve РК-лінзи не містять мура, що усуває ефект, який створює враження, начебто користувач дивиться на віртуальне зображення через брудні лінзи. Дисплеї і досі мають поле зору, аналогічне оригіналу, але тепер вони мають поліпшену чіткість, контрастність і яскравість.
HP також працювала з Valve, щоб поліпшити кутову роздільну здатність панелей. Внизу знаходиться механічний регулятор регулювання IPD, який допомагає відцентрувати лінзу в очах для більш захоплюючого враження від віртуальної реальності.
Також Reverb V2 має нову подушку маски для обличчя. Вона як і раніше має ступінчасту конструкцію на липучці, але подушка дозволяє гарнітурі сидіти і краще триматися на обличчі користувача. Вона як і раніше має функцію перевороту на 90 градусів, що дозволяє власникам перевернути гарнітуру, як козирок, щоб заглянути в реальний світ. Інші тонкі зміни включають кабель, що йде від подвійного стовбура до єдиного стовбуру, USB-C для подачі живлення.
Попередні замовлення в даний час розміщені на сайті компанії за ціною 599 доларів, а реліз очікується пізніше цієї осені.
Як повідомляло видання "Коментарі", голосовий помічник Apple отримає підтримку AI-стартапів.

Американська компанія представила VR-гарнітуру з рекордною роздільною здатністю



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини