Головна Новини HI-tech технології Xiaomi створила мережу пересувних магазинів
commentss НОВИНИ Всі новини

Xiaomi створила мережу пересувних магазинів

Керівники проекту мають намір прибрати кордони між онлайн та офлайн продажами

22 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Xiaomi India анонсувала новий магазин Mi Store on Wheels. Це мобільна платформа для роздрібної торгівлі, мета якої — зробити магазин доступним прямо біля порога. Про цю послугу було оголошено 21 вересня. Її мета — забезпечити доступність в "далеких куточках країни". Про це повідомляє видання Gismochina.

Xiaomi створила мережу пересувних магазинів

За словами Муралікрішнана Бі, головного операційного директора Mi India, Mi Store on Wheels націлений на те, щоб продемонструвати можливості Mi Store в областях з обмеженим доступом. Високопоставлений чиновник також заявив, що ця послуга сильно вплине на зміну динаміки роздрібного бізнесу на сільських ринках Індії.

У магазині Mi Store on Wheels будуть представлені всі недавно випущені смартфони Redmi, в тому числі Redmi 9, Redmi 9 Prime, Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max і Redmi 9A. Крім смартфонів, ці мобільні магазини також продаватимуть інші продукти Xiaomi, такі як Mi Smart TV, Mi Box 4K, Mi TV Stick, Mi CCTV.

Цей крок компанії спрямований на впровадження інновацій в існуючу роздрібну мережу. Магазин Mi Store on Wheels також є методом збільшення продажів в областях, які менш доступні для його роздрібних магазинів або порталів електронної комерції під час триваючої пандемії коронавіруса. Новий канал поширення також є частиною ініціативи компанії Mi Commerce, яка спрямована на "стирання кордонів між онлайн та офлайн продажами".

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi офіційно представить новий проектор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини