Головна Новини HI-tech технології Війна в кіберпросторі: азербайджанські хакери атакували сервери офіційних структур Вірменії
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в кіберпросторі: азербайджанські хакери атакували сервери офіційних структур Вірменії

Сайти президента Вірменії, а також всіх міністерств були виведені з ладу масштабною кібератакою

8 жовтня 2020, 16:14
Поділіться публікацією:

На даний момент азербайджанськими хакерами були атаковані і знищені десятки серверів офіційних структур Вірменії, при чому не тільки оригінали, а й копії. Про це повідомляє інформаційне видання Internet.ua.

Війна в кіберпросторі: азербайджанські хакери атакували сервери офіційних структур Вірменії

Вірменія пережила масштабну кібератаку

Серед зламаних хакерами сайтів знаходяться сайти президента Вірменії, голови Нагорного Карабаху, всіх міністерств Вірменії, включаючи міністерство оборони, міністерство енергетики, апарат ради національної безпеки, міністерство охорони здоров'я, службу державної безпеки, міністерство юстиції, Генеральної прокуратури та управління цивільної авіації, поліції та інші ресурси.

У свою чергу Азербайджан також піддався хакерській атаці з боку зловмисників, яких ідентифікувати не вдалося. В результаті були зламані IT-мережі уряду Азербайджану і отримано доступ до дипломатичних паспортів деяких офіційних осіб. Шкідливе ПО злочинців отримало назву PoetRAT, оскільки код містив безліч літературних алюзій. Раніше зловмисники згадували Вільяма Шекспіра, але в останньому оновленні коду можна побачити тексти російського письменника Федора Достоєвського.

Як повідомляло видання "Коментарі", хакери зламали сайт Нацполіції України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини