Головна Новини HI-tech технології Віце-президенту Samsung вдалося уникнути арешту
commentss НОВИНИ Всі новини

Віце-президенту Samsung вдалося уникнути арешту

Суд відмовився видати ордер на арешт віце-президента Samsung, але прокуратура не має наміру відступати

9 червня 2020, 10:02 comments1150
Поділіться публікацією:

Суд у Сеулі відхилив запит про ордер на арешт віце-президента Samsung Лі Чже Ена після того, як прокурори звинуватили його в шахрайстві з бухгалтерським обліком і маніпулюванні запасами. Постанова забезпечує, принаймні, тимчасове полегшення ситуації фактичному керівнику південнокорейського конгломерату. Ситуація ще не зовсім зрозуміла, оскільки прокурори сказали, що вони продовжать своє розслідування. Вони все ще можуть повернутися з новими доказами і таки отримати ордер на арешт.

Віце-президенту Samsung вдалося уникнути арешту

Минулого тижня державні обвинувачі попросили суд видати ордер на арешт Лі, якого звинувачують у шахрайстві і спірному злитті двох компаній Samsung, Samsung C & T і Cheil Industries, у 2015 році. Обвинувачі сказали, що угода допомогла його планам встановити більший контроль над групою. Три вищих керівника, включаючи віце-президента, вже були засуджені до тюремного ув'язнення за приховування або знищення доказів під час розслідування.

Раніше Samsung спростувала звинувачення проти свого віце-президента, заявивши, що "поза межами здорового глузду" стверджувати, що він брав участь в ухваленні рішень. У іншій заяві компанія повідомила, що тривале розслідування позначається на управлінні, яке перебуває в стані "кризи" в той час, коли пандемія коронавіруса і торгова війна між США і Китаєм посилюють невизначеність.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung представить 5000 годин контенту про здоров'я в нових телевізорах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини