У лондонському нічному клубі показали неймовірне шоу: глядачі кричали від захоплення (ВІДЕО)

Відвідувачі клубу залишилися в приємному шоці від побаченого, адже інноваційне шоу вийшло справді незвичайним, яскравим та реалістичним.

Відомий італійський дует Tale of Us представив відвідувачам лондонського нічного клубу Printworks свою нову програму, яка була доповнена приголомшливими NFT-проекціями.

Шоу з доповненою реальністю отримало назву Genesys і змогло здивувати глядачів у всьому світі. Так, мелодійне техно дуету було доповнено величезними NFT-проекціями, які зображають людиноподібного робота. Під час треку андроїд дуже реалістично намагається розбити скло, яке нібито стоїть між ним і глядачами.

Відвідувачі клубу знімали шоу, що зачаровує, на свої смартфони і не могли відірвати очей від того, що відбувається. На даний момент, Genesys є одним із найбільш затребувани шоу у всьому світі.

Свою музику Tale of Us характеризують як мелодійне техно з "крихтами" сміливих експериментів. Концепція їхньої музики, за словами учасників дуету, - це "дослідження почуттів та любові, викликаних звуком".

Варто відзначити, що техно-дует Tale of Us, який складається з Карміну Конте і Маттео Міллера, давно став брендом у всьому світі. У 2018 році вони увійшли до ТОП 100 найкращих артистів світу за версією DJ Magazine, а сьогодні їхня оригінальна електронна музика "качає" найкращі танцпідлоги Європи, включаючи легендарний клуб "Space" на острові Ібіца.

Раніше "Коментарі" писали про те , що у 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад $600 тисяч (ФОТО) . Фотографії суперкарів, якими володіє молодий українець, облетіли багато соцмереж та журналістів вирішили дізнатися, звідки у хлопця гроші на такий значний автопарк.

Читайте також: Ферми для вирощування дітей: вчені показали моторошне майбутнє (ФОТО, ВІДЕО 18). Вчені відзначають, що останнім часом у світі стрімко знижуються показники народжуваності, що може призвести до дуже плачевних наслідків.