Головна Новини HI-tech технології Тепер ще більше музики: Apple запускає новий потоковий сервіс
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер ще більше музики: Apple запускає новий потоковий сервіс

Концепція цілодобового музичного каналу зародилася ще у 1981 році

20 жовтня 2020, 10:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні технологічний гігант Apple запустив цілодобовий потік музичного контенту під назвою Apple Music TV, аналогічний тому, що пропонував MTV до того, як він перепрофілювався в реаліті-шоу. Відомо, що в США стрім доступний безкоштовно. Про це повідомляє видання Phone Mantra.

Тепер ще більше музики: Apple запускає новий потоковий сервіс

Apple запускає Music TV

За заявою Apple, стрімінговий сервіс буде транслювати нові ексклюзивні музичні кліпи, концерти та чарти. Прем'єра відбулася сьогодні з трансляцією 100 найпопулярніших пісень США в історії Apple Music. На четвер заплановано відеопотік, присвячений майбутньому випуску нового альбому Брюса Спрінгстіна "Letter to You". У США новий канал потокової передачі музики повинен з'явитися на вкладці "Огляд" додатків Apple Music і Apple TV. Про запуск сервісу в інших регіонах поки нічого не відомо.

Концепція цілодобового музичного каналу була вперше запропонована MTV в 1981 році після того, як ранні випробування почалися ще в 1977 році. Однак через деякий час канал відмовився від своєї виключної орієнтації на музику і почав транслювати інший контент, який, за словами керівництва, повинен був привернути увагу своєї основної аудиторії — підлітків та молоді.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple назвала ціни за ремонт своїх нових смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини