Приховані можливості Telegram, про які повинен знати кожен

Ці функції зроблять спілкування в месенджері більш безпечним і зручним

Спілкування в месенджерах стало невід'ємною частиною повсякденного життя сучасної людини. Telegram є однією з найбільш популярних програм для обміну повідомленнями.

Однак багато хто використовує месенджер, не здогадуючись про корисні функції, які можуть зробити ваше спілкування зручнішим і цікавішим, пише T9GRAM.Me.

Захист паролем. Якщо у вас є секретні чати, які краще приховати від сторонніх очей, використовуйте код-пароль для входу в месенджер.

Відкрийте налаштування безпеки і конфіденційності Telegram, виберіть розділ "Код-пароль". Без нього не можливо буде відкрити листування в месенджері.


Прискорення аудіо. Щоб заощадити час і якнайшвидше прослухати необхідну інформацію, голосові повідомлення можна прискорювати. Функція з'являється вже під час включення аудіо. Усе, що потрібно, - тапнути на "2х" і голосове повідомлення відтвориться швидше.

Відкладені повідомлення. Якщо ви хочете, щоб ваше повідомлення було доставлено в певний час і день, ця функція точно для вас. З її допомогою також можна нагадувати про важливі дати. Якщо ви боїтеся пропустити чийсь день народження, привітайте цю людину заздалегідь.

Після того, як ви написали повідомлення, натисніть і утримуйте кнопку "Відправлення повідомлення", далі виберіть "Надіслати пізніше". Потім вкажіть дату і час відправки. Месенджер доставить повідомлення автоматично.

Повідомлення без звуку. Це відмінний варіант, якщо у вас з'явилося бажання написати комусь вночі, але ви боїтеся, що звук повідомлення розбудить адресанта.

Цю функцію можна знайти там, де і відкладені повідомлення. Наберіть повідомлення в месенджері, а потім зробіть довгий тап по кнопці відправки. Перед вами з'явиться додаткове меню, де буде кнопка "Відправити без звуку".


Вибране. Це справжня знахідка для тих, хто хоче зберігати важливі чати, файли, посилання, канали в одному місці. Таким чином ви зможете передати файли з одного комп'ютера на інший, не використовуючи файлових ресурсів. Це ж стосується і ваших смартфонів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що месенджер Signal хотів потролити Facebook через збір даних.