Головна Новини HI-tech технології Популярна виставка електроніки пройде в звичайному режимі
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна виставка електроніки пройде в звичайному режимі

Виставка споживчої електроніки CES-2021 пройде в Лас-Вегасі з дотриманням усіх медичних правил

4 червня 2020, 15:51 comments1259
Поділіться публікацією:

Група підприємців, яка стоїть за організацією та проведенням виставки побутової електроніки CES, планує провести її в Лас-Вегасі в січні наступного року. Це відбудеться, незважаючи на побоювання, що пандемія коронавіруса все ще може представляти загрозу. Асоціація споживчих технологій (CTA) оголосила, що має намір надати експонентам можливість продемонструвати свою продукцію "як в Лас-Вегасі, так і в цифровому форматі".

Популярна виставка електроніки пройде в звичайному режимі

Ставки високі для CES. Це один з найбільших конгресів, що проводиться щороку в Лас-Вегасі. Він відповідає за залучення в місто величезної кількості відвідувачів. У минулому році гостями заходу були близько 175 000 осіб. Конференц-центр Лас-Вегаса, основне місце проведення заходу, планує завершити розширення якраз до виставки наступного року. І хоча CES — це насамперед подія, на якій анонсуються нові телевізори, автомобілі та інші гаджети, вона також залишається важливим місцем зустрічей між роздрібними продавцями, виробниками і керівництвом компаній.

CTA обіцяє нову політику охорони здоров'я для шоу. Група має намір "регулярно чистити і дезінфікувати приміщення" і пропонувати "станції дезінфекції". Вона також планує розширити проходи і місця для збільшення відстані, обмежити "точки дотику" з допомогою таких технологій, як мобільні платежі, і надавати медичні послуги на місці. CTA каже, що залучить температурні сканери і планує впровадити "найкращі практики", такі як носіння маски.

Інші компанії почали скасовувати великі конференції, що відбуваються в кінці 2020 року, через побоювання, що пандемія все ще буде представляти загрозу. Blizzard скасувала листопадову BlizzCon, а Microsoft оголосила, що буде проводити тільки цифрові заходи до липня 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", виставка EA Play 2020 стартує онлайн 11 червня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини