Головна Новини HI-tech технології Неймовірний облом: Amazon вибачилася перед британцями за помилкове повідомлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірний облом: Amazon вибачилася перед британцями за помилкове повідомлення

Sidewalk використовує широкосмугові облікові записи клієнтів щоб створити мережу для локальних пристроїв

25 листопада 2020, 10:47
Поділіться публікацією:

Amazon вибачився після того, як клієнти з Великої Британії отримали повідомлення електронною поштою з оголошенням про запуск сервісу, доступного тільки в США. Amazon Sidewalk використовує широкосмугові облікові записи клієнтів для створення мережі для локальних пристроїв.

Неймовірний облом: Amazon вибачилася перед британцями за помилкове повідомлення

Amazon вибачилася перед британцями

Доступ до нього можуть отримати деякі пристрої марки Amazon на відстані до 500 м, якщо домашній Wi-Fi недоступний або не працює. Але ця можливість є тільки у клієнтів із зареєстрованим в США пристроєм. Що ж стосується сповіщення про запуск сервісу в Великій Британії, то воно виявилося помилковим.

"Нещодавно ми почали розсилати електронні листи клієнтам з пристроями Echo, зареєстрованими в США, щоб надати їм додаткову інформацію про Amazon Sidewalk. Ця служба буде доступна тільки в США після її запуску. Перепрошуємо за можливі непорозуміння", — заявив представник Amazon.

Sidewalk був спочатку анонсований у 2019 році. Як повідомляється, камери відеоспостереження та "розумні" колонки Amazon як і раніше можуть працювати без підключення. Для клієнтів з США оновлення надійде у вигляді нового програмного забезпечення, але тільки певні пристрої Amazon зможуть отримати до нього доступ. Наприклад, оновлення не торкнеться смартфонів.

Amazon повідомляє в електронному листі, що Sidewalk "використовує невелику частину вашої смуги пропускання в Інтернеті" для роботи сервісу. Дослідник безпеки Кевін Бомонт написав у Twitter, що Amazon пропонує лише дуже обмежений доступ до широкосмугових з'єднань інших людей.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon запускає продаж власних смарт-окулярів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини