Microsoft знову запустила важливі мережеві функції Xbox Live

Користувачі Xbox знову зможуть завантажувати свої власні ігрові картинки і аватари

Компанія Microsoft відновила можливість користувачів Xbox завантажувати свої власні ігрові картинки і аватари. Ця функція була відключена в березні, оскільки компанія боролася з "рекордними зобов'язаннями" після початку глобального карантину, обумовленого пандемією коронавіруса.

"Поки люди грають в ігри в соціальних мережах, ми бачимо кількість записів в Xbox Game Pass, Xbox Live і Mixer. Щоб спростити модерацію і забезпечити кращий досвід для нашої спільноти, ми вносимо невеликі зміни. Ми тимчасово відключили можливість завантажувати власні ігрові картинки, фотографії клубів та фони клубів", - повідомила підтримка Xbox в той час, коли ця функція була відключена.

Але оскільки багато країн в даний час послаблює обмеження, Microsoft, як повідомляється, тепер може відновити обслуговування. Це означає, що користувач зможе ще раз завантажити власні ігрові картинки, але, як і раніше, йому доведеться чекати схвалення від команди модераторів Microsoft, перш ніж функція почне діяти.

Через майже десять років після того, як Microsoft представила аватари для Xbox Live, компанія внесла велике оновлення в систему створення віртуальних гравців, щоб зробити її більш різноманітною. Зараз існує широкий спектр типів статури і нейтрального по статі одягу. Нові категорії предметів зовнішнього вигляду і аксесуарів включають нігті, макіяж, кінцівки, кільця в носі і настрої.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft відмовляється продавати поліції технологію розпізнавання облич.