Microsoft оновила Windows 10: що нового

Користувачі вже можуть завантажити до себе на пристрій нове оновлення для Windows 10

Американська компанія Microsoft випустила оновлення для своєї операційної системи Windows 10. Його зможуть встановити користувачі чиї системи були раніше оновлені до версій 21H1, 20H2 і 2004.

Нові зміни називаються - "накопичувальне превью оновлення KB5003214". Новинка не буде пов'язана з безпекою, а тому користувач повинен буде сам активувати установку в центрі оновлення Windows. Відомо, що пізніше всі ці зміни будуть додані в велике оновлення системи в наступному місяці, в рамках щомісячних оновлень вівторками (Patch Tuesday).

Даний апдейт буде мати в собі важливі нововведення і виправлення помилок минулих версій. Наприклад, з нових функцій можна відзначити "Новини та інтереси". В системі тепер з'явиться стрічка новин, яка буде персоналізована для кожного окремого користувача.

Важливі виправлення:

- Виправлена проблема з функцією "Ваш телефон". Раніше повідомлялося, що у деяких користувачів не запускалося додатки Android, які були закріплені на панелі завдань.

- Більше не повинна проявлятися помилка, при якій у користувачів з сенсорними пристроями "зависали" раніше віддалені об'єкти на робочому столі.

- Виправлені помилки зі звуком.

- Помилки з Bluetooth пристроями.

- Виправлена помилка, через яку у деяких користувачів не відтворювалося відео при перемиканні на вбудований дисплей.

Також в оновленні присутня безліч дрібніших виправлень і нововведень.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Microsoft незабаром істотно змінить свій браузер Edge, а також про те, що Apple випустила оновлення для iOS.