Головна Новини HI-tech технології Королева Єлизавета ІІ вперше скористалася Zoom
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Єлизавета ІІ вперше скористалася Zoom

Королева Великої Британії поспілкувалася з волонтерами за допомогою популярного сервісу для відео-конференцій

12 червня 2020, 01:15 comments1121
Поділіться публікацією:

Королева Великої Британії Єлизавета II та її донька принцеса Анна, поговорили з волонтерами, які піклуються про хворих людей і їх родини. Королеву і принцесу цікавив досвід цих людей, отриманий за час боротьби з пандемією Covid-19.

Королева Єлизавета ІІ вперше скористалася Zoom

Королева Єлизавета II взяла участь у своїй першій загальнодоступній телеконференції, щоб поговорити з п'ятьма волонтерами про проблеми, з якими вони стикаються, доглядаючи за кимось під час пандемії коронавіруса.

"Цікаво слухати всі ваші розповіді та історії. Я дуже вражена тим, чого ви вже досягли. Я дуже рада, що змогла приєднатися до вас сьогодні", — сказала 94-річна королева.

Відео було випущено в четвер, щоб показати, на які жертви пішли сім мільйонів волонтерів у Сполученому Королівстві, багатьом з яких довелося взяти на себе додаткову відповідальність під час карантину, викликаного пандемією коронавіруса.

Королева Єлизавета ІІ вперше скористалася Zoom - фото 2

Популярна серед підданих королева ще раз показала, що вона здатна вирішувати питання, що виникають у зв'язку з новими технологіями, взявши участь у її першій загальнодоступній відеоконференції.

Минулого місяця Букінгемський палац випустив аудіозапис телефонного дзвінка, в якому королева подякувала медсестрам за їх роботу під час пандемії.

Як повідомляло видання "Коментарі", нігерійський суд виніс смертний вирок через Zoom.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини