Головна Новини HI-tech технології Конференція Apple WWDC 2020 пройде онлайн 22-26 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Конференція Apple WWDC 2020 пройде онлайн 22-26 червня

Конференція для розробників від Apple пройде онлайн через карантин

11 червня 2020, 23:14 comments1134
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відома технологічна компанія Apple анонсувала проведення популярної щорічній конференції для розробників під назвою WWDC. У 2020 році захід вирішили провести онлайн із-за загальнонаціонального в умовах карантину поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Про це повідомили в блозі Apple на офіційному сайті компанії.

Конференція Apple WWDC 2020 пройде онлайн 22-26 червня

Конференція пройде онлайн з 22 по 26 червня, а трансляцію заходи планують провести на різних майданчиках. Серед них офіційний сайт Apple, спеціальний додаток для розробників Apple Developer, сайт Apple Developer, фірмовий додаток Apple TV і відеоплатформа YouTube.

Компанія Apple не анонсувала презентацію нових продуктів на конференції в 2020 році, але у виданні Bloomberg з посиланням на свої джерела повідомили, що компанія планує представити проект Kalamata, який передбачає відмову від процесорів Intel в своїх ноутбуках і комп'ютерах Mac. Нові процесори будуть засновані на архітектурі процесорів iPhone і iPad, але продовжать працювати на операційній системі macOS замість мобільного iOS.

Як повідомляв портал "Коментарі", Твіттер почав тестувати нову важливу функцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини