Компанія Samsung продала свій завод китайцям

Китайська компанія Vital Materials стане новим господарем заводу Samsung

Дочірня компанія Samsung Display, Samsung Corning Advanced Glass, продає свій завод в Гумі, Південна Корея, китайській компанії. Ця новина з'явилася після того, як минулого тижня компанія провела засідання ради директорів з цього питання, що було підтверджено звітом TheElec. Про це повідомляє видання GISMochina.

В даний час Samsung Corning має два заводи в своїй країні: один в Гумі, а інший в Асані. Завод в Гумі виробляє цільові матеріали, які використовуються для виготовлення тонких плівок для покриття дисплеїв і сонячних панелей. Завод також працював над виробництвом покриттів для рідкокристалічних дисплеїв, органічних світлодіодів (OLED) і навіть сенсорних екранів у відділі дисплеїв.

Samsung Corning Advanced Glass вперше придбала бізнес у Samsung Corning Precision Materials ще в 2014 році. Однак людина, близька до цього питання, заявила, що південнокорейський технологічний гігант планує тепер зосередитися виключно на OLED-дисплеях. Оскільки підприємство в Асані вже виробляє скло для OLED, компанія вирішила продати свій завод в Гумі.

Китайська металургійна компанія Vital Materials є покупцем фабрики Samsung Corning Advanced. Недавній звіт від TheElec підтвердив цю новину, і Vital оголосила на своїй домашній сторінці про покупку цільового бізнесу Samsung. Vital також заявила, що нещодавно придбаний бізнес забезпечить "в значній мірі взаємодоповнюючий географічний, продуктовий і ринковий склад".

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung показала, як буде виглядати гнучкий смартфон Galaxy Z Fold 2.