Головна Новини HI-tech технології Компанія ASUS анонсувала інноваційну технологію шумозаглушення
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія ASUS анонсувала інноваційну технологію шумозаглушення

Нова технологія ASUS усуне небажаний фоновий шум під час гри або роботи

13 червня 2020, 01:15 comments1278
Поділіться публікацією:

Компанія ASUS анонсувала нову технологію AI, мікрофон з шумозаглушенням (AI Mic), яка усуває небажаний фоновий шум для чіткого голосового зв'язку під час роботи або гри. Нова технологія використовує машинне навчання на основі чіпсету для фільтрації і видалення інших людських голосів і навколишніх звуків, таких як вітер або шум транспорту. Ця нова технологія тепер доступна на адаптері для мікрофона ASUS AI з шумозаглушенням і новітніх навушниках ROG.

Компанія ASUS анонсувала інноваційну технологію шумозаглушення

Адаптер ASUS AI з шумозаглушенням для мікрофонів — це перший у світі адаптер USB-C на 3,5 мм з вбудованою технологією AI Mic. Він підключається до будь-якої гарнітури через 3,5-мм аудіороз'єм, щоб надати користувачам кришталево чистий голосовий зв'язок. Вбудований чіпсет виконує всю обробку звуку, тому адаптер не впливає на продуктивність мобільного пристрою, ПК або ноутбука, до якого він підключений. Вагою лише 8 грам, мікрофонний адаптер AI з шумозаглушенням включає ексклюзивну технологію ASUS Hyper-Grounding для запобігання електромагнітним перешкодам для безшумного звуку. На деяких ринках він доступний з адаптером USB Type-C-to-Type-A.

Крім адаптера ASUS представила три нові гарнітури, в яких застосовується ШI-технологія шумозаглушення: ROG Strix Go, ROG Strix Go 2.4 і ROG Theta 7.1. Пристрій ROG Strix Go (USB-C) є легкою, складною ігровою гарнітурою, сумісною з більшістю гаджетів, ПК, Mac, ігровими консолями (наприклад, Nintendo Switch в ручному режимі і Sony PlayStation 4).

Бездротові навушники ROG Strix Go 2.4 працюють по радіоканалу 2,4 ГГц, а вбудований роз'єм 3,5 мм дозволяє підключатися до Microsoft Xbox One і інших пристроїв. Функція швидкої зарядки забезпечує до трьох годин використання після всього лише 15-хвилинної зарядки, час використання гарнітури при повній зарядці — до 25 годин. Нарешті, ROG Theta 7.1 — це преміальна 7.1-канальна ігрова гарнітура об'ємного звучання, яка має вісім дискретних драйверів ASUS Essence.

Як повідомляло видання "Коментарі", штучний інтелект замінить співробітників Microsoft.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини