Компанії Apple і Google показали нові емодзі

Компанії Apple і Google відзначили Всесвітній день емодзі, показавши нові цікаві картинки

Компанії Apple і Google відзначили 17 липня Всесвітній день емодзі, оголосивши про появу нових смайликів. Обидва технічних гіганта випустять ці нові смайлики пізніше в цьому році. Apple оголосила, що компанія візьме 13 смайликів з Emoji 13.0, схвалених консорціум Unicode. Google, з іншого боку, представить всі 117 смайликів з Emoji 13.0 з оновленням Android 11. Варто відзначити, що користувачі, які підписались на Google Android Beta, вже мають доступ до цих нових смайликів. Про це повідомляє видання Gadgets 360.

Компанія Apple оголосила в прес-релізі, що користувачі iPhone, iPad, Mac і Apple Watch отримають нові смайлики в кінці цього року. Передбачається, що нові смайлики з'являться на моделях iPhone з оновленням iOS 14. За повідомленнями компанії, нові смайлики, які з'являться у користувачів, включають бульбашковий чай, стиснені пальці, бумеранг, символ транссексуалів, додо, бобра, пінату, матрьошку, монети, анатомічне серце, легені, ніндзю і тамале.


Emojipedia повідомляє, що користувачі Android зможуть вибирати з 117 нових смайликів, щоб оживити свої повідомлення в чаті. Повідомляється, що компанія прийняла всі нові 117 варіантів емодзі з Gboard, які були випущені консорціумом Unicode раніше в січні цього року. Нові емодзі є частиною Emoji 13.0, яка включає в себе 62 нових емодзі і 55 варіантів статі і відтінків шкіри. Це означає, що опції emoji, що надходять на пристрої Apple, також будуть доступні на пристроях Android.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Apple виграла суд проти Європейського союзу.