Інсайдери повідомили про можливу вартість нових моделей iPhone

Стрибок у ціні, швидше за все, буде зумовлений технічними змінами

Інсайдер LeaksApplePro назвав приблизну стартову ціну на нову лінійку iPhone 14. За його даними, смартфони коштуватимуть близько 100 доларів дорожче. Про це повідомляє британське видання Techradar. Стрибок у ціні, найімовірніше, буде обумовлений технічними змінами. Попередньо відомо, що Apple можуть змінити вигляд вирізу для FaceID, а саме на камери, що врізають в екран, схожі на Android-смартфони. Масивну "чубку" замінять на форму таблетки. Ціна на iPhone 14:

iPhone 14 - $ 799 (~ 21999 грн);

iPhone 14 Max - $ 899 (~ 24799 грн);

iPhone 14 Pro - $ 1099 (~ 29999 грн);

iPhone 14 Pro Max – $1199 (~32999 грн).

Зазначимо, що ціни встановлені на ринку Сполучених Штатів. Враховуючи транспортування, сертифікацію, розмитнення та інші процедури в Україні, ціна зазвичай вища, ніж представлена ​​виробником. Попередньо презентація нової лінійки була встановлена ​​на вересень 2022 року.

Нагадаємо, американська компанія Apple випустила нове оновлення для своєї операційної системи iOS та iPadOS. Новий апдейт для мобільних пристроїв Apple отримав номер 15.2.1. Згідно з примітками до нової версії операційної системи, 15.2.1 усуне помилку, через яку в програмі "Повідомлення" могли не завантажуватися фотографії, надіслані як посилання в iCloud. Також розробники усунули баг, через який програми для CarPlay могли не відповідати на введення. Крім того, iOS та iPadOS 15.2.1. виправляє серйозну вразливість у HomeKit. За допомогою спеціального прийому вона дозволяла відправляти будь-який смартфон або планшет від Apple в безкінечний цикл перезавантаження. Через це пристрій фактично переставав працювати. Вперше вразливість було виявлено ще минулого року.