Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск жорстко розкритикував монополію великого техногіганта
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск жорстко розкритикував монополію великого техногіганта

Ілон Маск закликав розбити Amazon, щоб покінчити з його монополією

5 червня 2020, 18:18 comments1260
Поділіться публікацією:

Ілон Маск закінчив свій короткий перепочинок передишку від Twitter в четвер, коли зайшов на свій аккаунт, щоб висловити свою думку про Amazon.

Ілон Маск жорстко розкритикував монополію великого техногіганта

Маск, який повідомив, що якийсь час буде "поза Twitter", повернувся на платформу соціальних мереж і в основному відповідав на повідомлення про недавній успішний запуск першого пілотованого космічного корабля SpaceX. Але, коли справа дійшла до досвіду однієї людини щодо Amazon, Маск розкритикував гіганта електронної комерції.

Маск висловив своє невдоволення Amazon після того, як письменник і колишній репортер New York Times Алекс Беренсон сказав, що техногігант відмовився виставляти книгу, яку він написав, і в якій містилася критична інформація про національні зусилля, спрямовані на уповільнення поширення коронавіруса. Беренсон запостив в Twitter скріншот з повідомленням Amazon про те, що його книга не відповідає керівним принципам компанії по публікації.

Маск відреагував і незабаром відправив свої думки генеральному директорові Amazon Джеффу Безосу. "Це безумство @JeffBezos! Час розбити Amazon. Монополії не праві!", — написав у Twitter Маск.

Пізніше Amazon заявив, що книга Беренсона була видалена помилково і несправність була усунена. При цьому в компанії не було ніяких коментарів щодо заклику Маска до розпаду Amazon.

Маск також вступив у конфронтацію з округом Аламеда, коли на початку цього місяця він знову відкрив завод Tesla під Фремонте, не отримавши схвалення з боку чиновників охорони здоров'я округу. Незабаром компанія досягла угоди з округом, щоб зберегти завод відкритим, але згідно з оперативними рекомендаціями округу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon розгорне мережу власних сонячних електростанцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини