Ілон Маск запустив власний супутниковий інтернет: ціна на послугу шокує

Швидкість скачування буде досягати 500 Мбіт/с

Ілон Маск запустив швидкісний супутниковий інтернет Starlink. Нині стало відомо, скільки коштуватиме така послуга. На сайті компанії йдеться про те, що для користувачів пропонують два види тарифів - преміум та стандартний. Вони відрізнятимуться вартістю та швидкістю. Про це йдеться на сайті Starlink, передає портал "Коментарі".

Щоб користуватись супутниковим інтернетом Starlink недостатньо платити лише абонентську плату, для цього потрібно купити спеціальне обладання.

Так, тариф "Premium" гарантує швидкість скачування від 150 до 500 Мбіт/с і стабільну роботу в екстремальних погодних умовах. Вартість користування послугою в місяць становитиме 500 доларів. Окрім того, обладнання обійдеться ще у 2500 доларів.

"Стандартний тариф" пропонує швидкість скачування 50-250 Мбіт/с. Його ціна становить 99 доларів в місяць і потребує обладнання за 500 доларів.

"Компанія обіцяє зв’язок з клієнтами та технічну підтримку 24/7", - йдеться на сайті Starlink.

Додамо, що у 2022 році компанія Ілона Маска планує надавати свої послуги з супутникового інтернету і в Україні.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Ілон Маск розповів, що за його підрахунками, для здійснення висадки на Марс знадобиться щонайменше п'ять років. У найгіршому разі це може статися через десять років. Мільярдер зазначив, що космічна ракета Starship вже пройшла статичні вогневі випробування, а перший політ планується здійснити вже на початку цієї весни. Однак може статися і так, що політ буде трохи відкладений.

Читайте також: Понад 6 мільйонів українців не пустять за кордон: кого стосуються санкції (ФОТО)