Головна Новини HI-tech технології Huawei надала бета-версію своєї операційної системи
commentss НОВИНИ Всі новини

Huawei надала бета-версію своєї операційної системи

Huawei розпочала впровадження нової операційної системи HarmonyOS 2.0 у свої смартфони та інші пристрої

16 грудня 2020, 16:21
Поділіться публікацією:








16 грудня 2020 року Huawei запустила мобільний бета-версію HarmonyOS 2.0 для розробників і почала свій шлях по впровадженню цієї нової мобільної операційної системи на смартфони, а також на інші пристрої в інтелектуальній екосистемі Huawei.

Huawei надала бета-версію своєї операційної системи

ФОТО: 808.media

Крім того, розробник поділився відео на Weibo, що демонструє HarmonyOS 2.0, що знаходиться в Huawei P40. Згідно з відео, призначений для користувача інтерфейс (включаючи домашній екран і меню) мобільного бета-версії HarmonyOS 2.0 аналогічний EMUI 11, але призначений для користувача інтерфейс HarmonyOS 2.0 здається більш плавним, ніж EMUI.

Крім того, в розділі меню "Про програму" смартфона відображається вся необхідна інформація про HarmonyOS, а також відомості про ядро і версії програмного забезпечення. Через бета-розробки Huawei, ймовірно, вирішила протестувати можливості програмного забезпечення з призначеним для користувача інтерфейсом EMUI 11 і може представити новий UI/UX зі стабільним випуском HarmonyOS 2.0 на смартфонах у 2021 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei запустить першого віртуального помічника у своєму магазині. Huawei вперше представила AR Panda, яку люди можуть бачити, використовуючи свій смартфон, взаємодіючи з деталями магазину. AR Panda також може працювати  як ваш продавець-консультант, знайомлячи з різними продуктами Huawei та проводячи вас по всьому флагманському магазину. Крім покупки нових продуктів, цей новий флагманський магазин Huawei пропонує споживачам випробувати нові "розумні" продукти та різні споживчі товари.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини