Головна Новини HI-tech технології Google Maps буде показувати маршрути для велосипедистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Google Maps буде показувати маршрути для велосипедистів

Функції для велосипедистів для початку будуть запущені в декількох великих містах США

24 жовтня 2020, 23:45
Поділіться публікацією:

Google Maps запускає кілька корисних функцій, пов'язаних з велосипедом, і навігацією для деяких великих міст США. Про це повідомляє видання GizChina.

Google Maps буде показувати маршрути для велосипедистів

Google Maps отримає нові функції

Оновлені велосипедні маршрути Google Maps використовують інформацію з складних алгоритмів штучного інтелекту і дані краудсорсингу. Він надає новітні можливості для велосипедистів. Інформація містить різні види велосипедних доріжок і вулиць, зручних для велосипедних поїздок.

"Під час COVID-19, незалежно від того, чи їдуть люди на прогулянку або добираються до роботи, ми спрощуємо велосипедистам всюди їзду на власних велосипедах", — написав у своєму блозі менеджер по продукту Google Maps Вишал Дутта.

Щоб йти в ногу з епохою швидких змін (наприклад, COVID-19 спонукав деякі міста збільшувати або розширювати велосипедні доріжки), Google запропонував місцевим урядовим органам поділитися змінами за допомогою інструментів завантаження географічних даних.

Google Maps також надають більш детальну інформацію про спільне використання велосипедів, наприклад, покрокові пішохідні та велосипедні маршрути до док-станції і від неї, а також інформацію про доступність в режимі реального часу. У деяких містах додаток навіть надає посилання на пов'язані додатки для прокату велосипедів, так що люди можуть легко бронювати і розблокувати автомобілі.

Як повідомляло видання "Коментарі", австралійські аборигени домоглися видалення священної гори з Google Maps.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини