Для WhatsApp готують нову функцію: що відомо (ФОТО)

Незабаром в WhatsApp з'явиться нова функція

Розробники популярного месенджера WhatsApp створюють нову функцію для свого застосування. Про це повідомляє видання WABetaInfo.

За даними видання, для месенджера готується нове оновлення під номером 2.21.14.15, яке буде доступно, як для користувачів пристроїв під управлінням iOS, так і Android. У ньому розробники можуть змінити вигляд посилань в чатах.

Після установки нової версії програми користувачі зможуть побачити помітно збільшені превью посилань. У них буде перебувати більше інформації, ніж раніше. Це допоможе користувачеві зайвий раз не переходити за отриманим посиланням і дізнаватися всю важливу інформацію з превью-вікна.

Ті сторінки, які не підтримують збільшені превью, будуть показуватися, як і в старих версіях месенджера, в маленькому вікні та з меншою кількістю інформації.

Нова функція все ще знаходиться в розробці та проходить тестування. На цей момент невідомо, коли нова можливість стане доступна для всіх користувачів.


Нагадаємо, раніше порту "Коментарі" вже писав про те, що популярний месенджер WhatsApp отримав нову бета-версію, яка доступна для пристроїв під управлінням операційної системи Android. У новинці розробники внесли зміни в дизайн програми. Наприклад, був змінений розмір іконок співрозмовників в чатах.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що розробники месенджера Viber в партнерстві з американською компанією Snap. Inc випустили нове оновлення для свого застосування. Тепер користувачам став доступний новий AR-контент і багато іншого. На цей момент оновлення доступно в обмеженому ряді країн, проте незабаром воно стане доступним для всіх. Детальніше про це читайте в нашій статті.