Головна Новини HI-tech технології Apple змушена закрити свої магазини через громадські заворушення
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple змушена закрити свої магазини через громадські заворушення

Роздрібні магазини технологічних гігантів стали жертвами мародерів

2 червня 2020, 01:15 comments1813
Поділіться публікацією:

Через кілька тижнів після відкриття деяких своїх роздрібних магазинів в США, які були закриті з березня через пандемію коронавіруса, Apple закрила більшість з них після того, як вони стали жертвами мародерів. Портал 9to5Mac повідомляє, що більшість магазинів були закриті до неділі, але деякі будуть закриті і в понеділок.

Apple змушена закрити свої магазини через громадські заворушення

"Враховуючи необхідність дбати про здоров'я і безпеку наших співробітників, ми прийняли рішення залишити низку наших магазинів в США закритими", — повідомили в компанії.

Протести, що вимагають покарати винних у смерті Джорджа Флойда, в деяких місцях призвели до випадків мародерства, знищення численних роздрібних магазинів і крадіжки їх майна. Ця проблема торкнулася і Apple. 9to5Mac повідомляє, що магазин компанії Uptown в Міннеаполісі був розграбований, що змусило Apple закрити його. На сайті Apple кажуть, що цей магазин буде закритий як мінімум до 6 червня.

Магазин Apple в торговому центрі Grove в Лос-Анджелесі також зазнав нападу, і портал CNBC повідомив, що магазини в Брукліні і Вашингтоні, округ Колумбія, також були розграбовані. Всі ці магазини будуть закриті принаймні до 6 або 7 червня, згідно з інформацією на веб-сайті Apple.

Як повідомляло видання "Коментарі", голосовий помічник Apple отримає підтримку AI-стартапів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини