Головна Новини HI-tech космос Ракета-носій компанії SpaceX успішно повернулася на Землю
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракета-носій компанії SpaceX успішно повернулася на Землю

Ракета-носій Falcon 9 успішно приземлилася на платформу, яка була розташована посеред океану

3 червня 2020, 11:20 comments2161
Поділіться публікацією:

Ракета-носій Falcon 9 успішно приземлилася в океані на спеціальну плавучу платформу, яка потім без пригод повернувся на мис Канаверал (Флорида, США). Нагадаємо, саме там розташований Космічний центр імені Кеннеді, з якого ракета стартувала в суботу. Про цю подію компанія SpaceX повідомила на своїй сторінці в Twitter.

Ракета-носій компанії SpaceX успішно повернулася на Землю

"Після відправлення на орбіту астронавтів Боба Бенкена і Дугласа Херлі на борту корабля Crew Dragon, ракета Falcon 9 приземлилася на борт платформи і повернулася в порт на мисі Канаверал", — наголошується в повідомленні компанії.

До повідомлення додаються фотографії, на яких зафіксовано момент приземлення ракети на плавучу платформу. Також кілька знімків відображають процес транспортування.

Нагадаємо, що в минулу суботу з космодрому на мисі Канаверал стартував космічний корабель Crew Dragon, який успішно доставив астронавтів на Міжнародну космічну станцію. Нагадаємо, це був перший за останнє десятиліття випадок, коли американські астронавти стартував до МКС на борту американського корабля з території США. До цього американці, для польотів на МКС, користувалися послугами російського космічного корабля "Союз".

Як повідомляло видання "Коментарі", NASA у співпраці зі SpaceX уперше з 2011 року відправило астронавтів у космос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини