Головна Новини HI-tech роботи Японська компанія почне страхувати клієнтів від роботів
commentss НОВИНИ Всі новини

Японська компанія почне страхувати клієнтів від роботів

Японці будуть застраховані на випадок травм, отриманих від автономно рухомих роботів

6 жовтня 2020, 10:44
Поділіться публікацією:

Велика японська страхова компанія пропонує захист від нещасних випадків, пов'язаних з роботами, оскільки необхідність в соціальному дистанціюванні в умовах пандемії привела до того, що роботи тепер вирішують найрізноманітніші завдання. Про це повідомляє видання NHK World — Japan.

Японська компанія почне страхувати клієнтів від роботів

Дослідники по всій Японії тестують автономних роботів для таких завдань, як транспортування товарів і дезінфекція приміщень. Компанія Sompo Japan Insurance створила новий продукт, який покриває виключно нещасні випадки, пов'язані з цими роботизованими машинами. Компанія застрахує на випадок, якщо робот, який рухається автономно, травмує людину або заподіює якусь іншу шкоду.

"Криза з коронавірусом створила зростаючу потребу в доставці товарів, щоб зменшити загальне переміщення людей. Ми хочемо внести свій вклад в це, надаючи спеціальну страховку для автономних роботів", — заявив представник страхової компанії Шинкай Масаси.

Sompo Japan Insurance планує націлити випробування своїх нових послуг на підприємства, університети та дослідні інститути.

Як повідомляло видання "Коментарі", летючі роботи почнуть досліджувати неприступні гірські райони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

vlad

20 жовтня 2021, 19:48

Hello everybody I want to visit Ukraine, but for this I need health insurance. Found only one https://innovative-ukraine.com/ , can someone say something about it?


Новини