З'явилися інсайдерські фото, як буде виглядати новий iPhone 12

Інсайдер стверджує, що майбутній iPhone 12 Pro з діагоналлю дисплея 6,1 дюйма буде виглядати саме так, як на картинці та на відео в його постах

Стало відомо, як буде виглядати довгоочікуваний iPhone 12 Pro, презентація якого має відбутися в жовтні. Відомий мережевий аналітик Філіп Корой, який відомий правдивими інсайдами з компанії Apple, виклав пост із зображенням нового айфона.

Інсайдер стверджує, що майбутній iPhone 12 Pro з діагоналлю дисплея 6,1 дюйма буде виглядати саме так, як на картинці та на відео в його постах в "Твіттер". За словами Короя, в iPhone 12 Pro блок задніх камер буде точно таким же, як у попередника iPhone 11 Pro, однак на блоці з камерами буде додано сканер доповненої реальності лідар (LiDAR). А грані iPhone 12 Pro будуть пласкими. Також йдеться про те, що iPhone 12 Pro на задній кришці отримає 5 круглих "отворів": три - під камери, один - для лідара, і ще один - для світлодіодного спалаху. Лідар же буде розташовуватися під ширококутною камерою.

Нагадаємо, Apple випустила останнє оновлення iOS - iOS 13.7, яке багато користувачів не ризикують встановлювати, побоюючись стеження.